100% PROFESSIONELL HÅRFÄRG MED ÖRTER

1.

Örter

L'Oréal Professionnel presenterar sin allra första hårfärg baserad på örter.

2.

En oändlig palett av färger.

En lösning
för alla kvinnor

3.

Professionell

Utvecklad tillsammans med världsledande frisörer för att skapa en ny salongupplevelse.

4.

Hållbar

Samarbete med lokala samhällen

Örter

Det bästa av naturen och forskning

Med endast 3 ingredienser skördade i Indien för våra laboratorier, har L'Oréal Professionnel sammanfört det bästa från naturen och vetenskaplig forskning för att skapa Botanéa. Indigo, Cassia och Henna lanseras som de första 100% örtbaserade hårfärgerna från L’Oréal Professionnel.

  • INDIGO

    Dess blad innehåller färgämnen som ger ett färgresultat som varierar från blått till lila, vilket passar utmärkt till bruna eller mörka baser, i kombination med henna.

  • HENNA

    Dess blad frigör varma kopparfärger som är perfekta för att förbereda blonda, koppar- och bruna nyanser.

  • CASSIA

    Denna växt odlas i flera områden i Indien och valdes av L'Oréals Forskning att användas av frisörer som en justerare och för att tillföra lyster.

En oändlig
palett av färger.

En lösning
för alla kvinnor

L'Oréal Professionnels örtbaserade hårfärg låter frisörerna skapa ett brett urval av nyanser och skräddarsy dem till varje kund. Dessa tre örtbaserade pulver ger ett personaliserat färgresultat, från ljusblond till mörkbrun och vitt hår kan blandas för ett naturligt resultat.

Professionell

Utvecklad tillsammans med världsledande
frisörer för att skapa en ny salongupplevelse

Hållbar

Samarbete med lokala samhällen

L'Oréal Professionnel lanserade ett treårigt program för att framställa Botanéa ansvarsfullt i Indien. Vårt mål är att utveckla den sociala ekonomiska situationen hos bönderna med lokala kooperativer, men även att förbättra och dela god lantbrukspraxis för att skapa en hållbar inkomstkälla.

Köp här

Hållbar förpackning

Botanéa-pulvren kommer i genomskinliga, påfyllbara kubformade burkar och är tillverkade med PET-plast, som är 50% återvunnet. Refill-produkterna anländer till salongerna i lufttäta påsar gjorda med FSC-certifierat papper (Forest Stewardship Council) från ansvarsfullt drivna skogar.

Hitta din närmaste
Botanea-salong