Source EssentielleNATURLIGT UTVUNNEN FORMULA. PROFESSIONELLT RESULTAT

Upptäck Source Essentielles
naturligt utvunna* och veganska
professionella hårvård, påfyllbar i salong

*Naturligt utvunnen formula: ingredienser av minst 80% naurligt ursprung

Idag är ditt mål enkelt, men svårt att uppnå: att gå tillbaka till källan av en enkel men effektiv, naturligt utvunnen och transparent skönhet. Bra för dig, och ännu bättre för mijön omkring dig. KÖP HÄR

1.

Naturlig.

Formulerad med 80-100% naturligt utvunna ingredienser av högsta kvalitet

2.

Professionell.

Samma resultat* som en klassisk hårvårdsprodukt med naturlig känsla i håret

*jämfört med L'Oréal Professionnels klassiska hårvård
3.

Hållbar.

De eko-designade schampoflaskorna är fyrkantiga i formen för att optimera transportutrymmet, och kan fyllas på i salongen upp till 3 gånger. 

4.

Transparent.

Alla våra formulas är tydligt förklarade på förpackningarna.

Naturligt utvunnen hårvård.

Ny generation av
professionella formulas

Bemästrandet av botaniska tillsatser

Ringblomma, lavendel, jasmin, eterneller, och även akacieblad... L'Oréal Professionnel har integrerat noggrannt utvalda blommor eller blad i varenda en av sina Source Essentielle-schampon och oljor. För att garantera att dessa botaniska tillsatser inte påverkar klarheten i våra formulas och inte upplöses, har L'Oréals laboratorier skapat en noggrann process. För att garantera att växterna distribueras jämnt och hålls flytande i en lösning har forskarna identifierat ett naturligt utvunnet ämne, nämligen gellangummi, som skapar en slags osynlig struktur i flytande lösningar.

Exklusiva kombinationer av tensider och naturligt utvunna ingredienser

Tensider är huvudingrediensen i ett schampo: de ger den dess rengörande egenskaper, gör att det löddrar (eller inte) och kan också ge en mjuk och silkeslen känsla. L'Oréals forskare ville uppnå samma nivå av prestanda och kosmetiskt resultat som dem i vanliga schampon, men i en produkt baserad på naturligt utvunna ingredienser. För att uppnå detta utvecklade de två specifika teknologier: en för Source Essentielle-serien för torrt och färgat hår, och en för serien för normalt hår och känsligt hårbotten.

Båda av dessa teknologier är baserade på en väldigt exakt balans av noggrannt utvalda tensider och kosmetiska ämnen.

Professionella produkter.

Fyra hårtyper, varav alla
kan främjas av produkter
som är speciellt framtagna
för de specifika behoven:

1 SCHAMPO + 1 VÅRD = NATURLIGT UTVUNNEN RUTIN, PROFESSIONELLT RESULTAT FÖR:

- NORMALT HÅR
- TORRT HÅR
- FÄRGAT HÅR
- KÄNSLIGT HÅRBOTTEN

Hållbar schampoförpackning.

Smart miljövänlig schampoförpackning

Förpackningen är avsiktligt fyrkantig för att rymma en optimal mängd produkt i ett minimalt utrymme av plast. Denna form tillåter även produkterna att staplas på varandra för att optimera transportutrymmet.

Fyll på dina flaskor i schampobaren!

Source Essentielle låter kunderna komma in och fylla på sina schampoflaskor direkt i salongen. Det innebär att vikten som  motsvarar en flaska, sparas. 

Transparent ingredienskommunikation

Klar ingredienskommunikation på förpackningen

Komplett översikt

För att hjälpa kvinnor att konsumera ännu mera ansvarsfullt, nämner L'Oréal Professionnel både ursprunget och funktionen av de flesta av ingredienserna på baksidan av varje Source Essentielle-produkt. Som med alla andra produkter, beskriver varumärket inte bara de 96% naturligt utvunna ingredienserna i detalj, utan de tillägger även att de resterande 4% av ingredienserna är nödvändiga för att garantera de sensoriska egenskaperna  av produkten och för att bevara formulan. 

Ringblomma, lavendel, jasmin, eterneller, och även akacieblad...